Pileći fileti sa sirom i govedinom

Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 10 minuta
Pileći fileti sa sirom i govedinom

Sastojci

Pileći fileti:
2 komada
Vrhnje:
350 mililitara
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Govedina:
8 kriški
Švicarski sir:
8 kriški

Instrukcije

  1. U međuvremenu propržite govedinu dok ne postane hrskava.

  2. Stavite po 2 kriške govedine i 2 krišle sira na na svaki filet.

  3. Urolajte filete i stavite u posudu za pečenje.

  4. U zdjeli pomiješajte vrhnje i supu a zatim tom smjesom prelijte filete.

  5. Poklopite i pecite 2 sata na temperaturi od 90 stepeni.

  6. Skinite poklopac i pecite još 30 minuta.

  7. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.