Pileći fileti sa sirom i govedinom
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Pileći fileti:
2 komada
Vrhnje:
350 mililitara
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Govedina:
8 kriški
Švicarski sir:
8 kriški
Instrukcije
U međuvremenu propržite govedinu dok ne postane hrskava.
Stavite po 2 kriške govedine i 2 krišle sira na na svaki filet.
Urolajte filete i stavite u posudu za pečenje.
U zdjeli pomiješajte vrhnje i supu a zatim tom smjesom prelijte filete.
Poklopite i pecite 30 minuta na temperaturi od 90 °C.
Skinite poklopac i pecite još 30 minuta.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.