- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 35 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 4.3.2013
- 2 komad
- Pileći fileti
- 350 ml
- Vrhnje
- 1 konzerva
- konzervisana krem supa od gljiva
- 8 kriška
- govedina
- 8 kriška
- švicarski sir

- U međuvremenu propržite govedinu dok ne postane hrskava.
- Stavite po 2 kriške govedine i 2 krišle sira na na svaki filet.
- Urolajte filete i stavite u posudu za pečenje.
- U zdjeli pomiješajte vrhnje i supu a zatim tom smjesom prelijte filete.
- Poklopite i pecite 2 sata na temperaturi od 90 stepeni.
- Skinite poklopac i pecite još 30 minuta.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!