Pileći fileti sa sirom i govedinom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
35 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 komad
Pileći fileti
350 ml
Vrhnje
1 konzerva
konzervisana krem supa od gljiva
8 kriška
govedina
8 kriška
švicarski sir
Pileći fileti sa sirom i govedinom
  1. U međuvremenu propržite govedinu dok ne postane hrskava.
  2. Stavite po 2 kriške govedine i 2 krišle sira na na svaki filet.
  3. Urolajte filete i stavite u posudu za pečenje.
  4. U zdjeli pomiješajte vrhnje i supu a zatim tom smjesom prelijte filete.
  5. Poklopite i pecite 2 sata na temperaturi od 90 stepeni.
  6. Skinite poklopac i pecite još 30 minuta.
  7. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*