Pileći fileti u hladnom umaku
Služi: 1 osobuKuhanje: 14 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Pileći fileti:
4 komada
Maslinovo ulje:
2 kašike
Krastavci:
1 komad
Jogurt:
1/2 šolje
Majoneza:
2 kašike
Kopar:
1 kašika
Biber:
1/2 kašičice
Peršun:
1 šolja
Limun:
Po želji
Instrukcije
Premažite filete uljem a zatim ih pecite na roštilju 5-7 minuta sa svake strane.
U međuvremenu u manjoj posudi pomiješajte krastavac sa jogurtom, majonezom, koprom i biberom.
Skinite filete s roštilja i poslužite uz napravljeni umak.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.