Pileći fileti u limunovom umaku
Sastojci
Instrukcije
Umutite jaje i pomiješajte sa prezlom. Napravljenom smjesom premažite filete. Ostavite 10 minuta da se osuši.
Zagrijte maslinovo ulje u tavi na srednjoj temperaturi.
Dodajte filete i pecite 3 do 5 minuta sa svake strane. Skiniti i zadržite tople.
Odstranite masnoću iz tave.
Iscijedite limun u tavu. Zagrijte dok ne prokuha.
Dodajte maslo i miješajte dok se ne istopi. Začinite sa zelenim lukom i koprom.
Poslužite pečene filete sa napravljenom smjesom.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.