Pileći fileti u medu i senfu

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 komad
Pileći fileti
2 kašika
maslo
1/2 šolja
Med
1/2 kašičica
Sol
1 kašičica
senf
Pileći fileti u medu i senfu
  1. Poredajte filete u podmazanu posudu za pečenje i pecite u pećnici 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  2. U međuvremenu u tavi zagrijte maslo, med, sol i senf, pa smjesu prelijte preko piletine.
  3. Pecite još 30 minuta a zatim izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*