- Vrijeme pripreme
- 8 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 11.4.2012
- 40 ml
- Maslinovo ulje
- 4 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašika
- peršun
- 1 kašičica
- kim
- 1/2 kašičica
- Biber
- 600 g
- Pileći fileti
- 6 komad
- tortilje
- 1 kašičica
- origano

- U jednoj od kuhinjskih posuda pomiješati maslinovo ulje, limunov sok, bijeli luk, peršun, kim, origano i biber.
- Dodati piletinu, prevrnuti je nekoliko puta u ovoj marinadi, poklopiti zdjelu i ostaviti da odstoji oko 8 h (uz povremeno okretanje mesa, kako bi se ujednačeno upila marinada).
- Nakon 8 h izvaditi piletinu iz marinade i peći 5 do 7 minuta s obje strane na umjerenoj temperaturi.
- Izrezati piletinu na tanje dijelove, staviti u taco školjke ili tortilje, pa poslužiti uz preljev po želji.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!