Piletina s gljivama i parmezanom
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Pileći fileti:
6 komada
Maslo:
6 kašika
Brašno:
1 šolja
Slatko vrhnje:
1 šolja
Gljive:
250 grama
Parmezan:
1/2 šolje
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 175 °C.
Premažite filete maslom a zatim ih umiješajte u brašno.
Stavite u posudu za pečenje.
Dodajte vrhnje pa preko toga narezane gljive i parmezan.
Pecite 40 minuta.
Ostavite da se ohladi pa poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.