Piletina s gljivama i parmezanom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
6 komad
Pileći fileti
6 kašika
maslo
1 šolja
brašno
1 šolja
slatko vrhnje
250 g
gljive
1/2 šolja
parmezan
Piletina s gljivama i parmezanom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 175 stepeni.
  2. Premažite filete maslom a zatim ih umiješajte u brašno.
  3. Stavite u posudu za pečenje.
  4. Dodajte vrhnje pa preko toga narezane gljive i parmezan.
  5. Pecite 40 minuta.
  6. Ostavite da se ohladi pa poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*