- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 1 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.12.2010
- 4 glavica
- Crveni luk
- 5 češanj
- Bijeli luk
- 1/4 šolja
- sok od limuna
- 1 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Crvena paprika
- 4 komad
- Pileći fileti
- 1 po potrebi
- kuhana riža

- Narežite crveni luk i stavite u pretis lonac.
- Dodajte bijeli luk, sok od limuna, sol, crvenu papriku i filete. Dobro izmiješajte
- Kuhajte na niskoj temperaturi 1 sat ili dok piletina ne bude kuhana.
- Skinite i poslužite uz kuhanu rižu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!