Piletina s lukom i rižom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
1 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 glavica
Crveni luk
5 češanj
Bijeli luk
1/4 šolja
sok od limuna
1 kašičica
Sol
1/4 kašičica
Crvena paprika
4 komad
Pileći fileti
1 po potrebi
kuhana riža
Piletina s lukom i rižom
  1. Narežite crveni luk i stavite u pretis lonac.
  2. Dodajte bijeli luk, sok od limuna, sol, crvenu papriku i filete. Dobro izmiješajte
  3. Kuhajte na niskoj temperaturi 1 sat ili dok piletina ne bude kuhana.
  4. Skinite i poslužite uz kuhanu rižu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*