- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.4.2013
- 1/3 šolja
- estragon
- 100 g
- maslo
- 300 ml
- bijelo vino
- 2 glavica
- Crveni luk
- 4 komad
- Pileći fileti
- 300 g
- blanširane mahune

- Začinite filete i pecite u tavi s tim da je koža okrenuta prema dole. Pecite dok koža ne postane hrskava i zlatno smeđa.
- Okrenite i pecite još 8 minuta. Izvadite i čuvajte na toplom mjestu.
- U istu tavu dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte vino pa kuhajte dok se smjesa ne smanji za pola a zatim umiješajte maslo, estragon i mahune.
- Začinite i poslužite s pečenom piletinom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!