- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 6.1.2015
- 3 kašika
- maskarpone sir
- 1 kašika
- ružmarin
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 2 komad
- Pileći fileti
- 4 kriška
- pršuta
- 1 po potrebi
- Maslinovo ulje
- 1/2 komad
- limun

- Pomiješajte maskarpone sir sa ruzmarinom, bijelim lukom i začinima.
- Dignite kožicu, pa ispod stavite po jednu kašikicu maskarpone miksa.
- Obložite oba komada pršutom, što čvršće možete kako bi fil bio zatvoren.
- Stavite u posudu za pečenje, pa pecite 15-20 minuta u rerni na 200 °C.
- Pri posluživanju, ukoliko želite, pospite po piletini malo limunovog soka.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!