Piletina sa škampima i bijelim lukom

Kategorije:

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 komad
Pileći fileti
450 g
škampi
6 kašika
maslo
1/4 šolja
Maslinovo ulje
4 češanj
Bijeli luk
1 kašika
Bosiljak
1 kašika
peršun
1/2 kašičica
Sol
Piletina sa škampima i bijelim lukom
  1. U većoj tavi zagrijte maslo i maslinovo ulje.
  2. Dodajte bosiljak, peršun, češnjak i sol. Pirjajte 1-2 minute.
  3. Umiješajte škampe i piletinu pa pecite 10 minuta ili dok ne budu pečeni.
  4. Skinite i poslužite uz kuhanu tjesteninu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*