- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 22.1.2013
- 2 komad
- Pileći fileti
- 450 g
- škampi
- 6 kašika
- maslo
- 1/4 šolja
- Maslinovo ulje
- 4 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašika
- Bosiljak
- 1 kašika
- peršun
- 1/2 kašičica
- Sol

- U većoj tavi zagrijte maslo i maslinovo ulje.
- Dodajte bosiljak, peršun, češnjak i sol. Pirjajte 1-2 minute.
- Umiješajte škampe i piletinu pa pecite 10 minuta ili dok ne budu pečeni.
- Skinite i poslužite uz kuhanu tjesteninu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!