Piletina u šećeru i bijelom luku

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 komad
pile
1 šolja
Smeđi šećer
3/4 šolja
ocat
2 1/2 kašičica
Bijeli luk
2 kašika
umak od soje
1 kašičica
Biber
Piletina u šećeru i bijelom luku
  1. Pomiješajte piletinu i ostale sastojke.
  2. Dobivenu smjesu stavite u pretis lonac.
  3. Kuhajte 60 minuta ili dok piletina ne bude kuhana.
  4. Poslužite uz kuhanu rižu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*