Piletina u umaku s gljivama

Služi: 1 osobuKuhanje: 25 minutaPriprema: 5 minuta
Piletina u umaku s gljivama

Sastojci

Pileći fileti:
500 grama
Gljive:
150 grama
Crveni luk:
2 glavice
Pileća supa:
1/2 šolje
Brandy:
4 kašičice
Vrhnje:
33/100 šolje
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Ulje:
Po želji

Instrukcije

  1. Propržite filete s obje strane u tavi dok ne dobiju smeđu boju a zatim ih premjestite u posudu za pečenje.

  2. U istoj tavi propržite gljive i luk a zatim pospite po piletini.

  3. Umiješajte supu, vrhnje, brandy, sol i biber.

  4. Pecite na manjoj temperaturi 15 minuta.

  5. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.