- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 29.8.2013
- 500 g
- Pileći fileti
- 150 g
- gljive
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1/2 šolja
- pileća supa
- 4 kašičica
- brandy
- 1/3 šolja
- Vrhnje
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- ulje

- Propržite filete s obje strane u tavi dok ne dobiju smeđu boju a zatim ih premjestite u posudu za pečenje.
- U istoj tavi propržite gljive i luk a zatim pospite po piletini.
- Umiješajte supu, vrhnje, brandy, sol i biber.
- Pecite na manjoj temperaturi 15 minuta.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!