- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 19.9.2010
- 1 komad
- pile
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 list
- lovorov list
- 1 po potrebi
- klinčići
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 kašika
- maslo
- 1 1/2 kašika
- brašno
- 40 ml
- supa
- 1 kašika
- sok od limuna
- 1 komad
- žumanca
- 2 kašika
- Vrhnje
- 1 po potrebi
- kopar

- Skuhajte piletinu i povrće u kipućoj, posoljenoj vodi.
- Nakon što se piletina skuha, izlijte jedan dio tekućine iz lonca u posebnu zdjelu
- U tavi zagrijte maslo i brašno.
- Dodajte gore navedenu tekućinu i kuhajte dok se umak ne zgusne.
- U umak umiješajte sok od limuna, žumance, vrhnje i kopar.
- Prelijte napravljeni umak preko kuhane piletine i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!