- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 22.5.2013
- 1 komad
- Pileći fileti
- 1/2 kašika
- luk kozjak
- 1/2 kašičica
- Bijeli luk
- 4 komad
- gljive
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1/2 šolja
- marsala vino
- 1/2 šolja
- goveđi umak
- 1 po potrebi
- Maslinovo ulje
- 1 po potrebi
- kuhani rezanci

- Zagijte ulje u tavi i pecite piletinu.
- Kada je piletina pečena dodajte luk, bijeli luk i gljive.
- Umiješajte vino i goveđi umak.
- Kuhajte dok ne dobijete kremastu smjesu.
- Začinite sa soli i biberom, a zatim poslužite uz kuhane rezance.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!