Pinjole s bijelim lukom

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
100 g
pinjole
2 kašika
Maslinovo ulje
1/2 kašičica
Bijeli luk
Pinjole s bijelim lukom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 120 stepeni.
  2. U manjoj zdjelu pomiješajte pinjole, ulje i bijeli luk.
  3. Prespite u posudu za pečenje i pecite 20 minuta ili dok pinjole ne počnu bojiti.
  4. Prenesite na papirnate salvetice da bi odstranili višak masnoće.
  5. Poslužite kao prilog uz jela s ribom.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*