Pinjole s bijelim lukom

Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 2 minuta
Pinjole s bijelim lukom

Sastojci

Pinjole:
100 grama
Maslinovo ulje:
2 kašike
Bijeli luk:
1/2 kašičice

Instrukcije

  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 120 stepeni.

  2. U manjoj zdjelu pomiješajte pinjole, ulje i bijeli luk.

  3. Prespite u posudu za pečenje i pecite 20 minuta ili dok pinjole ne počnu bojiti.

  4. Prenesite na papirnate salvetice da bi odstranili višak masnoće.

  5. Poslužite kao prilog uz jela s ribom.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.