- Vrijeme pripreme
- 3 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.11.2010
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1/4 šolja
- maslo
- 450 g
- gljive
- 1/4 šolja
- bijelo vino
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1/7 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 2 kašičica
- Worcestershire umak

- Zagrijte maslo u tavi i dodajte luk. Pecite uz povremeno miješanje 2-3 minute ili dok luk ne omekša.
- Umiješajte gljive, vino, sol, biber, bijeli luk u prahu i Worcestershire umak.
- Smanjite temperaturu i pirjajte 30 minuta ili dok gljive ne omekšaju.
- Skinite sa vatre i poslužite uz hljeb.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!