Pirjani bakalar

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 1/2 kg
bakalar
1 po potrebi
sok od limuna
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
maslo
4 kriška
limun
1 po potrebi
peršun
Pirjani bakalar
  1. Natopite bakalar limunovim sokom.
  2. Stavite maslo na ribu a ispod ribe stavite okrenutu šoljicu.
  3. Posložite sve na porculansku posudu i stavite u pećnicu da pirja na temperaturi od 180 stepeni.
  4. Kada je gotovo, pospite peršunom i poslužite uz limunove kriške.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*