- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 21.1.2011
- 1/4 šolja
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- 1 šolja
- Crveni luk
- 4 češanj
- Bijeli luk
- 1/2 kg
- crveni kupus
- 1/2 kašičica
- sjemenke kima
- 1 1/2 šolja
- pileća supa
- 3 kašika
- vinski ocat

- Zagrijte ulje u tavi na visokoj temperaturi. Dodajte crveni i bijeli luk, kupus, sol i biber pa pirjajte 10 minuta uz povremeno miješanje.
- Dodajte pileću supu, smanjite temperaturu, poklopite i ostavite da kuha 15 minuta.
- Nakon 15 minuta dodajte ocat i kuhajte još 15 minuta ili dok kupus ne omekša.
- Skinite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!