- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 25.6.2010
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1 kašičica
- vinski ocat
- 1 komad
- tijesto za pizzu
- 100 g
- kozji sir

- Zagrijte pećnicu na 220 stepeni.
- Zagrijte ulje u tavi na srednjoj temperaturi.
- Dodajte luk i poklopite. Pecite 10 minuta uz konstantno miješanje dok luk ne omekša.
- Dodajte ocat i začinite po želji.
- Stavite pizza tijesto na posudu za pečenje. Kašikom prebacite smjesu s lukom a na sve to dodajte kriške kozjeg sira.
- Pecite u pećnici 5-8 minuta dok se sir ne istopi a tijesto postane hrskavo.
- Poslužite.
ma kakvo maslinovo ulje,budalastine probajte sa uljem kikirijija ili sojinim