- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 25.6.2010
- 1 komad
- tijesto za pizzu
- 1 kašika
- paradajz sos
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/2 šoljica
- crne masline
- 4 komad
- paradajz
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 komad
- kapar
- 200 g
- tunjevina
- 1/2 šoljica
- Bosiljak

- Zagrijte pećnicu na 230 stepeni.
- Premažite pizza tijesto sa paradajz sosom.
- Dodajte isjeckani luk, paradajz i pola maslinovog ulja.
- Pecite 10 minuta dok paradajz počne bojiti a tijesto postane hrskavo.
- Izvadite iz pećnice. Dodajte kapare, bosiljak i tunjevinu. Pospite s preostalim ulje.
- Poslužite se.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!