Pohovane pileće rolnice

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
500 g
Pileći fileti
200 g
feta sir
250 g
sir trapist
200 ml
pavlaka
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
peršin
1 po potrebi
brašno
2 komad
Jaja
1 po potrebi
Prezla
Pohovane pileće rolnice
  1. Pileće filete istući kuhinjskim čekićem i posoliti.
  2. U jednoj od kuhinjskih posuda pomiješati pavlaku, feta sir, biber, naribani sir trapist i peršum.
  3. Filete premazati pripremljenim namazom.
  4. Urolati ih i učvrstiti čačkalicama.
  5. Peći ih na zagrijanom ulju dok ne dobiju zlatno-smeđu boju s obje strane.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*