- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 22.8.2012
- 500 g
- Pileći fileti
- 200 g
- feta sir
- 250 g
- sir trapist
- 200 ml
- pavlaka
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- peršin
- 1 po potrebi
- brašno
- 2 komad
- Jaja
- 1 po potrebi
- Prezla

- Pileće filete istući kuhinjskim čekićem i posoliti.
- U jednoj od kuhinjskih posuda pomiješati pavlaku, feta sir, biber, naribani sir trapist i peršum.
- Filete premazati pripremljenim namazom.
- Urolati ih i učvrstiti čačkalicama.
- Peći ih na zagrijanom ulju dok ne dobiju zlatno-smeđu boju s obje strane.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!