- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 24.5.2012
- 500 g
- goveđi kotleti
- 4 komad
- Jaja
- 5 kašika
- romano sir
- 250 ml
- kukuruzno ulje
- 1/7 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1/2 kašičica
- peršun
- 500 g
- Prezla
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- Sol

- U jednoj od kuhinjskih posuda umutiti jaja, dodati sir, peršun, sol, bijeli luk i biber, pa sve izmiješati.
- Potopiti kotlete u ovu mješavinu, pa ih uvaljati u prezlu.
- U većoj tavi zagrijati kukuruzno ulje, pa peći ujednačeno kotlete dok ne dobiju zlatno-smeđu boju s obje strane.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!