Pohovani riblji fileti

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
1/2 kg
fileti soma
200 g
brašno
1 komad
Jaja
100 g
Prezla
1 kašika
ulje
Pohovani riblji fileti
  1. Uvaljati filete u brašno, zatim u umućeno jaje, pa u prezlu.
  2. Filete peći u tavi, na zagrijanom ulju, dok ne dobiju zlatnu boju s obje strane.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*