- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 5 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 25.6.2010
- 1 list
- zelena salata
- 1 list
- endivija
- 3 kriška
- narandže
- 1 komad
- riblji filet
- 1 kašičica
- sok od limuna
- 1 1/2 kašika
- slatko vrhnje
- 1 kašičica
- kopar
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Listove operite i ocijedite a zatim ih lijepo stavite na tanjir za posluživanje. Dodajte i narandžu.
- Skinite kožicu s fileta a zatim ga premažite limunovim sokom.
- Pomiješajte vrhnje, kopar, sol i biber. Premažite preko fileta.
- Poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!