Preljev za salatu od bijelog luka i kopra

Vrijeme pripreme
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
200 ml
mlijeko
1 šolja
peršun
3 češanj
Bijeli luk
200 ml
majoneza
1 kašičica
kopar
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Preljev za salatu od bijelog luka i kopra
  1. Izmiksati mlijeko, peršun i bijeli luk u blenderu.
  2. Izmiksanu glatku smjesu preliti u zdjelu, pa dodati majonezu, kopar, sol i biber.
  3. Miješati dok se smjesa ne izjednači, pa je iskoristiti kao preljev za salatu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*