- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 5.5.2013
- 8 komad
- mrkve
- 2 kašika
- maslo
- 2 kašičica
- Maslinovo ulje
- 200 g
- gljive
- 3 glavica
- zeleni luk
- 1 kašika
- sok od limuna
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber

- Zagrijte maslo i ulje u tavi. Dodajte mrkve i pecite 8 minuta.
- Umiješajte gljive, luk i pecite još 6 minuta ili dok povrće ne omekša.
- Dodajte sok od limuna, sol i biber pa dobro promiješajte.
- Skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!