- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 19.5.2012
- 2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1 kašičica
- mljeveni biber
- 1 kašičica
- Sol
- 60 g
- Prezla
- 125 g
- brašno
- 120 ml
- mlijeko
- 1 komad
- Jaja
- 4 komad
- Pileći fileti
- 235 ml
- ulje
- 1 kašičica
- paprika

- U jednoj posudi pomiješati bijeli luk, biber, sol, papriku, prezlu i brašno, a u drugoj umutiti jaje i mlijeko.
- Pileća prsa istući kuhinjskim čekićem, svaki komad potopiti prvo u smjesu od mlijeka i jaja, a zatim uvaljati u smjesu od brašna i ostalih sastojaka.
- Pripremljena pileća prsa peći na zagrijanom ulju po 5-10 minuta s obje strane, pa poslužiti uz tjesteninu ili skuhano povrće.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!