Pržene gljive sa bosiljkom u octu

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
450 g
gljive
1 kašika
Bosiljak
2 kašika
ocat
1 kašika
Maslinovo ulje
1 glavica
Crveni luk
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Pržene gljive sa bosiljkom u octu
  1. Zagrijte maslinovo ulje u tavi, dodajte luk i pecite 2 minute.
  2. Umiješajte gljive, sol i biber pa pecite 5 minuta.
  3. Dodajte ocat i bosiljak. Ostavite da prija još 5 minuta a zatim skinite s vatre i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*