- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 14 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 4.5.2013
- 1/4 šolja
- sok od limuna
- 3 kašika
- peršun
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 450 g
- gljive
- 1 po potrebi
- Biber

- U manjoj zdjeli pomiješajte sok od limuna sa peršunom, maslinovim uljem, bijelim lukom i biberom.
- Stavite gljive na roštilj i pecite 5 minuta a zatim ih premažite sa smjesom od limuna.
- Pecite gljive uz povremeno okretanje još 5-8 minuta ili dok ne omekšaju.
- Premažite ponovo sa smjesom i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!