Punjena bjelanca

Vrijeme pripreme
12 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
6 komad
Jaja
1/4 šolja
jogurt
1 kašičica
luk
1 kašičica
peršun
1 kašičica
sok od limuna
3/4 kašičica
senf
1/4 kašičica
Sol
1/4 kašičica
Worcestershire umak
1/4 kašičica
Biber
Punjena bjelanca
  1. Prerežite jaja na pola, po dužini a zatim odvojite žumanjke od bjelanaca.
  2. U manjoj zdjeli izgnječite žumanjke pa umiješajte jogurt, luk, peršun i sok od limuna, senf, sol, Worcestershire umak i biber. Miješajte dok smjesa ne postane glatka.
  3. Napunite bjelanca s dobivenom smjesom i poslužite odmah.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*