- Vrijeme pripreme
- 12 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 23.10.2010
- 6 komad
- Jaja
- 1/4 šolja
- jogurt
- 1 kašičica
- luk
- 1 kašičica
- peršun
- 1 kašičica
- sok od limuna
- 3/4 kašičica
- senf
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Worcestershire umak
- 1/4 kašičica
- Biber

- Prerežite jaja na pola, po dužini a zatim odvojite žumanjke od bjelanaca.
- U manjoj zdjeli izgnječite žumanjke pa umiješajte jogurt, luk, peršun i sok od limuna, senf, sol, Worcestershire umak i biber. Miješajte dok smjesa ne postane glatka.
- Napunite bjelanca s dobivenom smjesom i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!