Punjene gljive s orasima
Sastojci
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 170 °C.
Odstranite peteljke od klobuka gljiva, a zatim nasjeckajte peteljke.
Zagrijte ulje u tavi na srednjoj temperaturi.
Dodajte peteljke, luk, bijeli luk i orahe.
Kuhajte dok ne omekša.
Umiješajte keks, sir, bosiljak, peršun, origano i biber.
S tom smjesom napunite klobuke.
Stavite u posudu za pečenje, pospite s malo paprike i pecite 25 minuta ili dok klobuci ne omekšaju.
Skinite s vatre i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.