Punjeni crveni luk

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
4 glavica
Crveni luk
200 g
kobasice
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
maslo
1 po potrebi
voda
Punjeni  crveni luk
  1. Stavite luk u posoljenu vodi i kuhajte 20 minuta.
  2. Skinite s vatre, ocijedite i odstranite jezgru iz luka.
  3. Napunite glavice s mljevenim kobasicama i stavite u podmazanu posudu za pečenje.
  4. Pecite u pećnici 20 minuta na temperaturi od 190 stepeni.
  5. Izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*