Punjeni raževi hljeb
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 15 minuta

Sastojci
Raževi hljeb:
1 komad
Sir trapist:
400 grama
Majoneza:
230 mililitara
Bijeli luk:
1 češanj
Parmezan:
30 grama
Crveni luk:
1 glavica
Junetina:
300 grama
Instrukcije
Hljeb izdubiti, tako da izgleda kao zdjela.
Meso isjeckati na manje dijelove i pomiješati sa svim ostalim sastojcima.
Izdubljeni hljeb napuniti pripremljenom smjesom i peći 40 minuta na 150 °C.
Jelo poslužiti toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.