Punjeni raževi hljeb

Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 15 minuta
Punjeni raževi hljeb

Sastojci

Raževi hljeb:
1 komad
Sir trapist:
400 grama
Majoneza:
230 mililitara
Bijeli luk:
1 češanj
Parmezan:
30 grama
Crveni luk:
1 glavica
Junetina:
300 grama

Instrukcije

  1. Hljeb izdubiti, tako da izgleda kao zdjela.

  2. Meso isjeckati na manje dijelove i pomiješati sa svim ostalim sastojcima.

  3. Izdubljeni hljeb napuniti pripremljenom smjesom i peći 40 minuta na 150 °C.

  4. Jelo poslužiti toplo.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.