Punjeni raževi hljeb

Vrijeme pripreme
15 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
1 komad
raževi hljeb
400 g
sir trapist
230 ml
majoneza
1 češanj
Bijeli luk
30 g
parmezan
1 glavica
Crveni luk
300 g
junetina
Punjeni raževi hljeb
  1. Hljeb izdubiti, tako da izgleda kao zdjela.
  2. Meso isjeckati na manje dijelove i pomiješati sa svim ostalim sastojcima.
  3. Izdubljeni hljeb napuniti pripremljenom smjesom i peći 40 minuta na 150 °C.
  4. Jelo poslužiti toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*