- Vrijeme pripreme
- 60 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 15.3.2012
- 350 g
- pureća prsa
- 1 kašika
- Mješavina začina
- 4 kašika
- Maslinovo ulje
- 1/2 komad
- limun
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- peršun

- Pureća prsa očititi i isjeći na kocke.
- Preliti ih maslinovim uljem, dodati sol, mješavinu začina, malo isjeckanog peršuna i sok od iscijeđene 1/2 limuna.
- Sve izmiješati i ostaviti oko 45 minuta u frižider da meso upije marinadu.
- Ražnjiće nabosti na štapiće i peći ujednačeno nekoliko minuta na roštilju.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!