Puslice

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Deserti
Postavio
Postavljeno
1 komad
bjelanca
70 g
Šećer
1 po potrebi
Sol
Puslice
  1. U bjelanjak staviti prstohvat soli, umutiti mikserom, pa nastaviti miksanje uz postepeno dodavanje šećera, dok smjesa ne bude potpuno čvrsta, a šećer istopljen.
  2. Od pripremljene smjese špricom formirati puslice i sušiti 1 h na temperaturi od 100 °C.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*