- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 24.8.2010
- 800 g
- janječa plečka
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 3 kašika
- ulje
- 1 kašika
- curry
- 2 kašika
- sok od limuna
- 2 komad
- Crvena paprika
- 4 glavica
- Crveni luk
- 4 list
- lovorov list
- 250 ml
- ulje

- U posudu dodajte meso i glavicu narezanog luka, bijeli luk, 3 kašike ulja, curry, đumbir i limunov sok.
- Promiješajte s mesom i pustite da odstoji 4 sata.
- Redajte sve sastoje na štapiće za ražnjiće, naizmjenično.
- Zagrijte ulje u tavi i pecite dok meso ne porumeni.
- Skinite i poslužite
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!