- Vrijeme pripreme
- 3 minute
- Vrijeme kuhanja
- 12 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 4.10.2010
- 200 g
- rezanci
- 1 šolja
- kisela pavlaka
- 2 kašika
- maslo
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1 šolja
- parmezan
- 1/7 kašičica
- Muškatni oraščić

- Skuhajte rezance slijedeći uputstva na ambalaži.
- Rastopite maslo u tavi na srednjoj temperaturi.
- Dodajte zeleni luk, pavlaku, parmezan i oraščiće i kuhajte dok luk ne omekša.
- Umiješajte kuhane rezance i kuhajte 1 minutu uz konstantno miješanje.
- Skinite s toplote, pospite s preostalim lukom po vrhu i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!