Rezanci s pavlakom

Kategorije:

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
12 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
200 g
rezanci
1 šolja
kisela pavlaka
2 kašika
maslo
2 glavica
Crveni luk
1 šolja
parmezan
1/7 kašičica
Muškatni oraščić
Rezanci s pavlakom
  1. Skuhajte rezance slijedeći uputstva na ambalaži.
  2. Rastopite maslo u tavi na srednjoj temperaturi.
  3. Dodajte zeleni luk, pavlaku, parmezan i oraščiće i kuhajte dok luk ne omekša.
  4. Umiješajte kuhane rezance i kuhajte 1 minutu uz konstantno miješanje.
  5. Skinite s toplote, pospite s preostalim lukom po vrhu i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*