- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 45 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 9.1.2013
- 200 g
- kuhani rezanci
- 450 g
- mljevena govedina
- 1 kašika
- maslo
- 1 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1/4 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 200 g
- umak od paradajza
- 200 ml
- Vrhnje
- 1 šolja
- svježi sir
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 šolja
- cheddar sir

- Propržite u tavi meso i luk dok ne dobiju smeđu boju.
- Umiješajte sol, biber, bijeli luk i umak od paradajza. Kuhajte 5 minuta uz povremeno miješanje.
- U zdjeli pomiješajte rezance, maslo, vrhnje, svježi sir i cheddar sir.
- Prespite smjese u posudu za pečenje.
- Pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice, ostavite da se ohladi 5 minuta a zatim poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!