Rezanci sa limunovim sokom
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 8 minuta

Sastojci
Rezanci:
450 grama
Kipuća voda:
3 litra
Slatko vrhnje:
200 mililitara
Sok od limuna:
9/2 kasika
Matičnjak limuna:
7 listova
Parmezan:
2 kašike
Svježi sir:
150 grama
Instrukcije
Stavite rezance u kipuću vodu i kuhajte 10 minuta.
Isperite hladnom vodom i ocijedite.
U tavi dodajte vrhnje i mješajte.
Dodajte sir, limunov sok. Kuhajte uz konstantno miješanje dok smjesa ne postane kremasta.
Pomiješajte s rezancima, dodajte nasjeckane listove i pospite parmezanom. Poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.