- Vrijeme pripreme
- 3 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 17.1.2013
- 300 g
- rezanci
- 450 g
- mljevena govedina
- 1/4 glavica
- zeleni luk
- 1/2 kašičica
- kopar
- 300 ml
- konzervisana krem supa od gljiva
- 1/2 šolja
- Vrhnje
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1/4 šolja
- voda

- Skuhajte rezance slijedeći uputstva na ambalaži.
- U međuvremenu zagrijte ulje u tavi pa dodajte meso, luk i kopar. Dinstajte uz konstantno miješanje dok meso ne dobije smeđu boju.
- Umiješajte supu, vrhnje, sol, biber i vodu. Kuhajte 6-8 minuta.
- Prespite napravljenu smjesu preko kuhanih rezanca i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!