Rezanci u umaku

Kategorije:

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
300 g
rezanci
450 g
mljevena govedina
1/4 glavica
zeleni luk
1/2 kašičica
kopar
300 ml
konzervisana krem supa od gljiva
1/2 šolja
Vrhnje
1/2 kašičica
Sol
1/7 kašičica
Biber
1/4 šolja
voda
Rezanci u umaku
  1. Skuhajte rezance slijedeći uputstva na ambalaži.
  2. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi pa dodajte meso, luk i kopar. Dinstajte uz konstantno miješanje dok meso ne dobije smeđu boju.
  3. Umiješajte supu, vrhnje, sol, biber i vodu. Kuhajte 6-8 minuta.
  4. Prespite napravljenu smjesu preko kuhanih rezanca i poslužite odmah.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*