- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 50 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 9.8.2010
- 1 kg
- oslić
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- projno brašno
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- vegeta
- 1 po potrebi
- paradajz sos
- 1 po potrebi
- ulje
- 1 po potrebi
- povrće po želji

- Narežite osliće na komade.
- U posebnoj zdjeli pomiješajte vegetu i brašno. Dodajte malo soli.
- Umiješajte ribu u napravljenu smjesu.
- Zagrijte ulje u tavi pa dodajte ribu i propržite.
- U drugoj tavi propržite luk. Dodajte paradajz sos i malo brašna.
- Kuhajte dok ne dobijete kompaktnu i gustu smjesu.
- Dodajte smjesu s paradajz sosom u tavu s ribom.
- Kuhajte na manjoj temperaturi 12 minuta.
- Skinite i poslužite toplo uz skuhano povrće.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!