Riblji fileti s limunom
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Riblji fileti: 
450 grama
Peršun: 
2 kašike
Limun: 
6 kriški
Ulje: 
1 kašika
Sok od limuna: 
1 kašika
Sol: 
Po želji
Biber: 
Po želji
Instrukcije
- U tavi zagrijte ulje, limunov sok i biber 
- Dodajte filete i pospite peršunom. 
- Pecite 3-4 minute sa svake strane ili dok krajevi ne budu smeđi. 
- Skinite i poslužite uz limunove kriške. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.