Riblji fileti s limunom

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
450 g
riblji fileti
2 kašika
peršun
6 kriška
limun
1 kašika
ulje
1 kašika
sok od limuna
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Riblji fileti s limunom
  1. U tavi zagrijte ulje, limunov sok i biber
  2. Dodajte filete i pospite peršunom.
  3. Pecite 3-4 minute sa svake strane ili dok krajevi ne budu smeđi.
  4. Skinite i poslužite uz limunove kriške.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*