Riblji fileti sa parmezanom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Komplikovano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 po potrebi
riblji fileti
120 g
bademi
200 g
paradajz
500 g
gljive
800 g
zelje
1 kašika
senf
1 1/2 kašika
majoneza
1 kašika
Maslinovo ulje
1 kašičica
bijeli luk u prahu
3 kašika
parmezan
1 po potrebi
peršun
Riblji fileti sa parmezanom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 200 stepeni.
  2. Napravite smjesu od majoneze i senfa pa premažite filete.
  3. Umiješajte u bademe i stavite u rernu.
  4. Pecite 12 minuta.
  5. U tavi zagrijte ulje i dodajte gljive. Propržite malo a zatim dodajte paradajz, crveni luk, bijeli luk i zelje.
  6. Kuhajte dok zelje ne omekša.
  7. U posude za posluživanje stavite prvo zelje, zatim sir i pečeni riblji filet.
  8. Pospite peršunom i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*