- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.8.2010
- 1 po potrebi
- riblji fileti
- 120 g
- bademi
- 200 g
- paradajz
- 500 g
- gljive
- 800 g
- zelje
- 1 kašika
- senf
- 1 1/2 kašika
- majoneza
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 3 kašika
- parmezan
- 1 po potrebi
- peršun

- Predhodno zagrijte pećnicu na 200 stepeni.
- Napravite smjesu od majoneze i senfa pa premažite filete.
- Umiješajte u bademe i stavite u rernu.
- Pecite 12 minuta.
- U tavi zagrijte ulje i dodajte gljive. Propržite malo a zatim dodajte paradajz, crveni luk, bijeli luk i zelje.
- Kuhajte dok zelje ne omekša.
- U posude za posluživanje stavite prvo zelje, zatim sir i pečeni riblji filet.
- Pospite peršunom i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!