Riblji fileti u limunovom soku

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
450 g
riblji fileti
1 kašika
maslo
4 kašika
sok od limuna
1 kašičica
kora od limuna
1/7 kašičica
Sol
1/7 kašičica
Biber
1/7 kašičica
ružmarin
Riblji fileti u limunovom soku
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 175 stepeni.
  2. Poredajte filete u podmazanu posudu za pečenje.
  3. U manjoj zdjeli pomiješajte maslo, sok od limuna, limunovu koru, sol, biber i ružmarin.
  4. Prelijte filete s napravljenom smjesom, stavite u pećnicu i pecite 25 minuta.
  5. Izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*