- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 1.12.2010
- 450 g
- riblji fileti
- 1 kašika
- maslo
- 4 kašika
- sok od limuna
- 1 kašičica
- kora od limuna
- 1/7 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1/7 kašičica
- ružmarin

- Predhodno zagrijte pećnicu na 175 stepeni.
- Poredajte filete u podmazanu posudu za pečenje.
- U manjoj zdjeli pomiješajte maslo, sok od limuna, limunovu koru, sol, biber i ružmarin.
- Prelijte filete s napravljenom smjesom, stavite u pećnicu i pecite 25 minuta.
- Izvadite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!