Riblji fileti u umaku s pivom
Sastojci
Instrukcije
Začinite filete sa soli i biberom a zatim umiješajte u brašno.
Zagrijte 1/2 masla u tavi i dodajte filete. Pecite s obje strane dok ne dobiju smeđu boju.
Dodajte pivo i kuhajte 7-8 minuta a zatim izvadite filete, ostavite na toplo mjesto a umak procijedite.
U istoj tavi rastopite preostalo maslo i propržite gljive.
Začinite sa soli pa umiješajte papriku i procijeđeni umak.
Kuhajte 6 minuta, skinite s toplote i poslužite umak s ribljim filetima.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.