Riblji odrezak s sirom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Komplikovano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1/4 kašičica
Biber
1/2 kašičica
origano
4 kašičica
sok od limuna
100 g
artičoka
1 kašika
senf
4 komad
riblji fileti
1 šolja
Pileća osnova
2 glavica
zeleni luk
1/2 šolja
parmezan
Riblji odrezak s sirom
  1. Premažite odrezke s senfom.
  2. Napravite marinadu koristeći sok od limuna, origano i biber.
  3. Prelijte marinadu preko ribe.
  4. Poklopite i ostavite da odstoji u frižideru 2 sata, uz jedno okretanje.
  5. Izvadite a zatim stavite u posudu za pečenje.
  6. Oko ribe ulijte pileću osnovu. Dodajte luk, srca artičoka i sir.
  7. Stavite u pećnicu i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  8. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*