- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 29.8.2010
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1/2 kašičica
- origano
- 4 kašičica
- sok od limuna
- 100 g
- artičoka
- 1 kašika
- senf
- 4 komad
- riblji fileti
- 1 šolja
- Pileća osnova
- 2 glavica
- zeleni luk
- 1/2 šolja
- parmezan

- Premažite odrezke s senfom.
- Napravite marinadu koristeći sok od limuna, origano i biber.
- Prelijte marinadu preko ribe.
- Poklopite i ostavite da odstoji u frižideru 2 sata, uz jedno okretanje.
- Izvadite a zatim stavite u posudu za pečenje.
- Oko ribe ulijte pileću osnovu. Dodajte luk, srca artičoka i sir.
- Stavite u pećnicu i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!