- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 12 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 23.11.2010
- 300 g
- riža
- 400 g
- konzervisana tunjevina
- 4 komad
- celer
- 2 komad
- paradajz
- 3 komad
- kiseli krastavci
- 4 komad
- rotkvice
- 8 ml
- Maslinovo ulje
- 4 kašika
- vinski ocat
- 2 kašika
- peršun
- 2 kašika
- Bosiljak
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Skuhajte rižu slijedeći uputstva na ambalaži a zatim ocijedite.
- Stavite tunjevinu u veću zdjelu a zatim dodajte celer, paradajz, krastavce, kuhanu rižu i rotkvice. Dobro izmiješajte.
- U manjoj zdjeli dobro izmiješajte maslinovo ulje, ocat, peršun, bosiljak, sol i biber.
- Dodajte dobiveni dressing u rižu s tunjevinom, promiješajte i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!