- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 2.12.2010
- 1 šolja
- riža
- 1 kašičica
- margarin
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašičica
- kora od limuna
- 1/7 kašičica
- Biber
- 3 kašičica
- pileća supa
- 2 kašika
- peršun

- U lonac stavite rižu, margarin, koru od limuna, biber, bijeli luk i pileću supu.
- Stavite na vatru i dovedite do ključanja, uz povremeno miješanje.
- Smanjite temperaturu i ostavite da pirja 15 minuta ili dok riža ne omekša a tekućina se ne apsorbira.
- Pospite peršunom, promiješajte i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!